English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Datamax печатари
Машинска опрема
Термални печатари
Термал-трансфер рибони
Етикети за термални печатари
Програмска опрема
NiceLabel
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Робусните, технички напредните и едноставни решенија за корисникот од подрачјето на професионалното печатење се одлучувачки за работа без прекин, висок квалитет на испис и едноставно одржување.

Ако Ви е потребно означување на производите на производната линија или при пакувањето во складиштето , Ви нудиме вистинско решение.

Datamax термални печатари на етикети и дополнителна опрема

Печатари за печатење на самолепливи етикети, декларации или влезници. Најчесто се употребуваат за означување на артикли или амбалажа, непогрешливи се за во производство и во складиште, а преку нив се обезбедува основа за следливост на артиклите.

 

Термал-трансфер рибони

Термал-трансфер рибоните се користат кај Datamax и другите печатари. Има повеќе видови рибони со различни димензии. Нудиме рибони на водечките светски производители – Datamax и Armor.

 

Етикети за термално и термал-трансфер печатење

Посебни пластифицирани и метализирани етикети за употреба кај термалните печатари.

 

 


Програмска опрема Nice Label за дизајнирање етикети

Nice Label е програмска опрема од најновата генерација за дизајнирање и печатење етикети. Го сочинуваат група програми и модули кои ги покриваат сите потреби на модерниот дизајн и квалитетната продукција на етикети.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт