English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC9190-G
WT41N0
VC5090
MC3100
MC75A
MC9500
MC65
MC45
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC55
TC70/TC75
TC8000
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

За да се заврши работата ефикасно и навремено на вашите работници им треба сигурен, далечински пристап до податоците во реално време. Додека личните паметни телефони, таблети и лаптопи може да бидат атрактивни и со допадлив дизајн, тие немаат издржливост и функционалност потребна за извршување на секојдневните работни задачи. Овој џебен, touch computer го има сето тоа. Motorola во TC55 touch computer-от ги имплементира најновите технолошки иновации, естетски изглед и кориснички интерфејс од популарните паметни телефони.

Но за разлика од паметните телефони, TC55 touch computer-от има интегриран 1D баркод скенер и е изграден да издржи и во најтешките индустриски средини. Помалку дефекти значи помалку прекини и што е најважно, поголема продуктивност и профитабилност.

Технички карактеристики: 

Оперативен систем Android 4.1.2
Процесор 1.5GHz dual-core processor
Меморија 1 GB RAM / 8 GB Flash
Комуникација WLAN: Tri-mode IEEE® 802.11a/b/g/n; WWAN: 4G LTE, HSPA+, EDGE/GPRS/GSM
PAN: Bluetooth v 4.0
Екран LCD 4.3 in. WVGA, 700 Nits, Corning Gorilla Glass 2
Баркод читач 1D Linear Imager
Камера 8MP автоматски фокус
Робусност IP67 заштита, сертифициран за пад од 1,2m
Напојување Li-Ion 2940 mAh Smart батерија
Работна температура -10° C до 50° C

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт