English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC9190-G
WT41N0
VC5090
MC3100
MC75A
MC9500
MC65
MC45
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC55
TC70/TC75
TC8000
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Работете поефикасно и подобро опслужете ги вашите коминтенти, обезбедувајќи ги вашите вработени со рачни компјутери кои ќе преживеат и на оддалечена локација и во продажен салон, кои комуницираат и пристапуваат до информациите во реално време.

Новиот touch компјутер ТС70 е професионален Android уред направен за потребите на компаниите кои преферираат професионалниот пристап, за секојдневна употреба внатре и надвор од деловните простории, со вграден напреден скенер кој овозможува вчитување на податоците од поголема далечина. Со него вработените можат да читаат 1-D и 2-D баркодови во практично секакви услови со молскавична брзина. 8 MP камера овозможува лесно вчитување на документи со висока резолуција- фотографии, потписи, видеа. Предната камера им овозможува на вработените да испратат видео повик за брзо добивање на потребната помош на локацијата каде се наоѓаат.

Технички карактеристики:

Оперативен систем AndroidTM AOSP 4.4.2 (KitKat), AOSP 4.4.3 (TC75)
Процесор 1.7 GHz dual core processor
Меморија 1 GB RAM / 8 GB Flash
Комуникација WLAN: IEEE® 802.11a/b/g/n/d/h/i 5GHz: 802.11a/n — up to 150 Mbps; 2.4GHz: 802.11b/g/n — up to 72.2 Mbps; 
WWAN: 4G LTE, HSPA+, EDGE/GPRS/GSM (TC75)
PAN: Bluetooth v 4.0 Smart tech
Екран 4.7 in. High Definition (1280 x 720);
Corning Gorilla Glass 2
Баркод читач SE4750 imager (1-D and 2-D)
Камера 8MP со автоматски фокус
1.3MP на предната страна
Робусност IP67 заштита, сертифициран за пад од 2,4m
Напојување PowerPrecision:
Li-Ion 3.7 V, 4620 mAh
Работна температура -20° C до 50° C

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт