English English
Малопродажба
Складиште
Производство
Мобилна продажба
Хотелиерство
Контрола на пристап
Евиденција на работно време
Попис на основни средства
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

За секое складиште потребен е што е можно побрз промет на стоката, кој се постигнува со добра организација. Употребата на бар кодови и преносни терминали поврзани со информацискиот систем со помош на безжична мрежа (Wireless Local Area Network), го поедноставува собирањето на податоци при прием во складиште и ги унапредуваат пребарувањето и испораката од складиште.

Имплементација и одржување на системите
Špica нуди заокружен и целосен збир на услуги, од идејни до изведбени проекти, проектно раководење, интеграција, имплементација, инсталација, обука на корисниците, сервис и одржување. За одржување на системите се грижиме да бидеме на располагање на сите корисници.
Дознајте повеќе за имплементацијата и одржувањето на системите


 

Референци и партнери

Погледнете ја нашата референтна листа на корисници
Погледнете ја листата на нашите партнери

 


Решенија за складиште
Машинска опрема
Програмска опрема
Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт