English English
Малопродажба
Складиште
Производство
Мобилна продажба
Хотелиерство
Контрола на пристап
Евиденција на работно време
Попис на основни средства
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Продажбата е значајно деловно подрачје на секое претпријатие. Продажните процеси одамна веќе не се извршуваат само во канцеларија, туку од ден во ден се повеќе се извршуваат на терен, поблиску до купувачите, до продажното место, речиси помеѓу продажните полици. За персоналот во продажба (комерцијалисти, унапредувачи на продажбата, амбулантни продавачи), кој е се повеќе мобилен, е важно да имаат во секој момент пристап до значајните информации за своите купувачи, артикли, продажни услови итн.

Со современите технологии и решенија можно е да се обезбеди зголемување на ефикасноста и намалување на трошоците на мобилната продажба и со тоа да се обезбеди конкурентска предност на претпријатието.

Špica може, со своето богато искуство, да понуди советување за унапредување на деловните процеси на мобилната продажба, целосно програмско решение за ефикасна мобилна продажба (Frontman), најдобра машинска опрема (Motorola, O'Neil) и одржување на целиот систем.

Системот Frontman претставува современо и напредно решение, кое со употреба на најнапредни технологии обезбедува квалитетни услуги во продажбата. Frontman претставува современо решение за подрачјата на амбулантна продажба, собирање нарачки и унапредување на продажбата.

Имплементација и одржување на системите
Špica нуди заокружен и комплетен збир на услуги, од идејни до изведбени проекти, проектно раководење, интеграција, имплементација, инсталација, обука на корисниците, сервис и одржување.
Дознајте повеќе за имплементацијата и одржувањето на системите


 

Референци и партнери

Погледнете ја нашата референтна листа на корисници
Погледнете ја листата на нашите партнери

 


Решенија за мобилна продажба
Машинска опрема
Програмска опрема
Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт