English English
Малопродажба
Складиште
Производство
Мобилна продажба
Хотелиерство
Контрола на пристап
Евиденција на работно време
Попис на основни средства
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Денес поимот удобност опфаќа неколку работи кои досега не биле видно истакнувани, а на значење добиле во поново време пред се заради брзото темпо на живеење и новите навики кои ги донесоа напредните технологии. Меѓу најзначајните се: 

  • посебност,
  • сигурност, 
  • достапност на комуникациите 

Ефикасното управување со мноштвото хотелски услуги и задоволувањето на од ден на ден растечките потреби на гостите, наметнува користење на напредни технологии. На нив треба да се потпреме скоро во секој сегмент, поточно онаму каде технологијата несмее да се наметне врз другите вработени, а сепак треба да претставува значајна додавка кон попријатно хотелско опкружување. Две работи треба посебно да се истакнат: 

  • интеграција на бројни ‘работни’ платформи во единствен хотелски систем
  • независна употреба на интелигентни уреди кои овозможуваат дискретно извршување на комплексни налози 

Системите на Špica нудат удобност при употребата на врвни технологии. При тоа подеднакво внимание се посветува и на гостите и на вработените во хотелот.

Имплементација и одржување на системите
Špica нуди заокружен и целосен збир на услуги, од идејни до изведбени проекти, проектно раководење, интеграција, имплементација, инсталација, обука на корисниците, сервис и одржување. За одржување на системите се грижиме да бидеме на располагање на сите корисници.
Дознајте повеќе за имплементацијата и одржувањето на системите


 

Референци


Погледнете дел од нашата референтна листа на корисници

 

Решенија за хотелиерство
Машинска опрема
Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт