English English
Малопродажба
Складиште
Производство
Мобилна продажба
Хотелиерство
Контрола на пристап
Евиденција на работно време
Попис на основни средства
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Главен дел на секој безбедносен систем е системот за контрола на физички пристап. Современиот систем за контрола на пристап се заснова на информатичка технологија и две напредни идентификациски технологии: биометрија и smart картички.

Time&Space


Špica на подрачјето на контрола на пристап има сопствен производ - Time&Space, кој е успешно инсталиран во повеќе од 1000 претпријатија во Adriatic регионот. Системот во својата основа нуди контрола на пристап, на секој корисник му се доделуваат права на пристап до одредени пристапни или регистрациски точки. Time&Space многу едноставно по потреба можеме да го надградиме со евиденција на работно време.

Повеќе информации за Time&Space

Имплементација и одржување на системите
Špica нуди заокружен и целосен збир на услуги, од идејни до изведбени проекти, проектно раководење, интеграција, имплементација, инсталација, обука на корисниците, сервис и одржување. За одржување на системите се грижиме да бидеме на располагање на сите корисници.
Дознајте повеќе за имплементацијата и одржувањето на системите


 

Референци


Погледнете дел од нашата референтна листа на корисници 

Решенија за контрола на пристап
Машинска опрема
Програмска опрема
Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт