English English
Малопродажба
Складиште
Производство
Мобилна продажба
Хотелиерство
Контрола на пристап
Евиденција на работно време
Попис на основни средства
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Во услови на недостиг на време, евиденцијата на работно време е неодминлива за управување и надзор. Современиот систем за евиденција на работно време е едноставен за употреба, ненаметлив, сигурен и има многу различни можности за избор на најоптималниот начин на употреба. Евиденцијата на присутност не е само неодминлив дел од информацискиот систем за управување со човечките ресурси туку има значајна и активна улога во зголемувањето на работната ефикасност.

Зошто ни е потребен систем за евиденција на работно време? Прочитајте во
Евиденција на работно време, зошто?

Time&Space


Špica на подрачјето на евиденција на работното време има сопствен производ - Time&Space, кој е успешно инсталиран во повеќе од 1000 претпријатија во Adriatic регионот . Time&Space е комплетно решение наменето за евиденција на работно време, кое вклучува и контрола на пристап. Заедно со големите можности за дефинирање на различни распореди и правила, овозможува евиденција на работното време, точна пресметка и подготовка на податоци, кои се основа за различните програми за пресметка на плата или други HRM системи.

Повеќе информации за Time&Space

Имплементација и одржување на системите
Špica нуди заокружен и целосен збир на услуги, од идејни до изведбени проекти, проектно раководење, интеграција, имплементација, инсталација, обука на корисниците, сервис и одржување. За одржување на системите се грижиме да бидеме на располагање на сите корисници.
Дознајте повеќе за имплементацијата и одржувањето на системите


 

Референци
Погледнете дел од нашата референтна листа на корисници


Решенија за евиденција на работно време
Машинска опрема
Програмска опрема
Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт