English English
Партнери
Квалитет
Контакти
Press материјал
Вработување
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Во Špica се определивме за соработка со тесен круг докажани, стабилни и во поглед на квалитетот безкомпромисни светски производители со кои имаме долгорочни договори. За опремата од странските добавувачи нудиме комплетна техничка поддршка која е неопходна за интегрирање во сопствените системи.

На домашниот пазар воспоставена е партнерска мрежа со која настапуваме на пазарот и реализираме заеднички проекти. На тој начин се обидуваме што подобро да му се приближиме на крајниот корисник и на неговите специфични потреби.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт