English English
Партнери
Квалитет
Контакти
Press материјал
Вработување
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Špica е претпријатие кое се грижи за квалитетот. Посветеноста на квалитетот не е фраза, тоа е активност која секоја година се проверува и потврдува со сертификатот ISO9001. Системот на управување со квалитетот во Špica официјално е евалуиран и сертифициран уште во 1995. Овој сертификат се однесува на целокупното работење на претпријатието, вклучувајќи го секторот за развој и техничка поддршка. Во 2003 год. сертификатот е надграден согласно ISO 9001:2000.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт