English English
Партнери
Квалитет
Контакти
Press материјал
Вработување
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Заинтересирани сте за работа во Špica?

Во денешната ера на напредна технологија, можноста за брзо усвојување на нови знаења е сеуште единствена трајна предност и одвојување од просечноста. Меѓутоа, во постигнувањето на таа цел неопходен е квалитетен тим на луѓе кои сакаат и можат повеќе.

Растечкиот пазар за системите за автоматска идентификација и собирање податоци (AIDC), ни овозможува раст и развој во секој поединечен сегмент како и на претпријатието во целина. На заинтересираните кандидати им нудиме можност за соработка или работа во динамична средина со амбициозни планови.

Ако сте заинтересирани за соработка со водечката компанија во Adriatic регионот на подрачјето на AutoID опрема и решенија, пратете ни e-mail за договор за можностите за соработка.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт