English English
Партнери
Квалитет
Контакти
Press материјал
Вработување
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Špica Group


Шпица Системи е дел од една организирана развиена регионална мрежа - Špica Group. Групата ја сочинуваат: 

 

Македонија

Шпица Системи д.о.о.
3-та Македонска бригада бр.48
1000 Скопје
Тел: +389 2 2401 750
Факс: +389 2 2401 749 
info@spica.com.mk 
www.spica.com.mk 

Словенија

Špica International d.o.o.
Pot k sejmišču 33
1231 Ljubljana
Tel: +386 1 568 08 00
Fax: +386 1 568 08 88 
info@spica.si 
www.spica.si 

Хрватска

ŠPICA Sustavi d.o.o.
R. Cimermana 64b, 10000 Zagreb
Tel.: +385 (01) 6593 730
Fax: +385 (01) 6593 738

R. Boškovića 20, 21000 Split
Tel.: +385 (01) 470 164
Fax: +385 (01) 470 940 

info@spica.hr 
www.spica.hr

Босна и Херцеговина

Špica Systems d.o.o.
Pijačna 6/3
71000 Sarajevo
Tel: +387 33 765 286
Fax: +387 33 765 285
info@spica.ba 
www.spica.ba

Србија

Špica Centar d.o.o. 
Bulevar Mihajla Pupina 165v
11070 Beograd
Tel: +381 11 222 50 70 
Fax: +381 11 313 31 93 
info.rs@spica.com
www.spica.rs

Меѓународен пазар

Мрежата на нашите меѓународни партнери можете да ја погледнете на www.spica.com.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт