English English
Time&Space
Мобилни компјутери
Професионално печатење
Барање за поддршка
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Предности на договорот за одржување


Главни предности на договорот за одржување се:

  • Приоритетна обработка со загарантирано одзивно време
  • Бесплатна телефонска поддршка и советување
  • Бесплатни услуги на одржување
  • Превентивен преглед - еднаш годишно
  • Попусти при надградба на програмската опрема

Контакт


Шпица Системи
III Македонска бригада 48
1000 Скопје
Tel: +389 2 2401 750
Fax: +389 2 2401 749 
support@spica.com.mk 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт