English English
Подрачја на примена
Time&Space
Zebra опрема
Пописи
Партнери

Špica групација

Македонија
Словенија
Хрватска
Босна и Херцеговина
Србија
Меѓународен пазар
Намали текстЗголеми текст
Time, Space or BOTH?
Барај:
Search
напредно пребарување »

Вестиархива на вести
ŠPICA групацијата и IBCS групацијата најавуваат соработка и оснивање на “Алијанса на три мориња”
15.10.2018
ŠPICA групацијата, водечкиот системски интегратор и добавувач на решенијата за дигитална трансформација на ланецот на снабдување (Supply Chain Management) и управувањето со човечките ресурси (Workforce Management) во Адриатик регионот и IBCS групацијата, водечкиот интегратор на апликативни решенија за Enterprise мобилност во Централна Европа, објавуваат стратешко партнерство со цел на корисниците да им понудат единствена палета на услуги и решенија. Повеќе...
Time&Space верзија 10
01.06.2016
Špica ја лансира најновата верзија на Time&Space V10. Новата верзија претставува значаен чекор во еволуцијата на Time&Space што се гледа од обемната листа на нови опции и подобрувања. Повеќе...
Zebra TC8000 Touch Mobile Computer
02.03.2016
Zebra лансира рачен мобилен компјутер со револуционерен ергономски дизајн приспособен за работа во магацините. Тој ја зголемува продуктивноста за 14% што подразбира дополнителен час по вработен дневно. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Е-билтен

Регистрирајте се доколку сакате да го добивате  нашиот електронски билтен 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт