English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Интервју со Andrija Pušić – биометријата во секојдневниот живот
05.08.2015

Andrija Pušić, Product Manager-от на Špica и експерт за биометрија, во дневникот на РТВ Словенија ги претстави основите на биометријата и откри некои нови можности за нејзина поширока употреба во секојдневниот живот.


Целиот видео клип е на располагање на следниов линк: 
http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-prvi-dnevnik/174351143

 

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт