English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Zebra TC8000 Touch Mobile Computer
02.03.2016

Инженерите на Zebra го дизајнираа најефикасниот рачен мобилен компјутер приспособен за унапредување на работата во магацините. Во суштина тој ја зголемува продуктивноста за 14%, што подразбира дополнителен час по вработен дневно. Со револуционерен ергономски дизајн и избалансираната рачка, уредот е за 33% полесен од сличните модели.

Продуктивноста е зголемена и со зголемувањето на екранот, овозможувајќи му на корисникот поголем фонт на испис на екранот и зголемувајќи ја ефикасноста при секое скенирање. Зголемената тастатура му овозможува на корисникот 40% побрз допир на тастатурата и 60% помалку грешки при пишување. Капацитетот на батеријата е дизајниран да издржи и до 3 работни смени со можност за замена на истата без исклучување на уредот.

Технички карактеристики:

• оперативен систем: Android AOSP 4.4.3 (KitKat)
• процесор: Dual core 1.7 GHz процесор
• меморија: 1GB RAM; Standard модел: 4GB Flash Premium модел: 8GB Flash
• екран: 800 x 480 точки; 4.0 in. дијагонала; transflective LCD екран
• скенер: SE965 1D scan engine, SE4750 SR omnidirectional 1D/2D imaging engine
• комуникација: WLAN IEEE® 802.11a/b/g/n/d/h/i
...

Повеќе информации за TC8000...

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт