English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
2019
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Time&Space верзија 11
28.06.2019

 Подобрувањата во новата верзија 11.00.b се:  

 1. Device Administration Portal (DAP)
 • DAP сега нуди конфигурација на OSDP читачите на пристапните контролери Zone Wing и Zone Spot.
 • Додадена е поддршка за конфигурација на надворешен читач на терминалот Morpho Sigma од Idemia.
 • Додадена е поддршка на икони за настани на уредите со графички екран.
 • DAP нуди Two-Man Rule конфигурација на пристапните контролери  Zone Wing и Zone Spot.
 • DAP нуди Anti-Passback конфигурација на пристапните контролери  Zone Wing и Zone Spot.

       2. Time&Space Manager (TSM)

 • Модулот за ревизорска трага се прошири со поддршка за апликации од трети лица преку посебен API
 • Пребарување и сортирање по дополнителни полиња на неколку прегледи.

       3. Интеграција (API)

 • Space API: Додадени барања за детали на влезови и излези.
 • Space API: Додадено ажурирање на „валидно од / валидно до“ за картички.
 • Time API: Барањето за временски настан се прошири со параметар за локација.

       4. Биометрија:

 • Biometric Administration Portal (BAP): Додадена поддршка за USB биометриски читач, решение за превземање на шаблон на десктоп.

       5. Аналитика:

 • Analytics Data Generator: Поддршка за временски изводи за напредна анализа.

       6. Систем:

 • DotNET Framework верзија 4.6.1.

 Повеќе инфорамции на: https://www.timeandspace.eu/

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт