English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
2019
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Zebra DS8100 Series - Рачни Скенери
19.04.2019

На врвот во перформанси, иновацијата и управувањето.

Штандот кај касата е последна шанса за импресионирање на купувачи со оставање на добар впечаток. Квалитетот и искуството во голема мера зависат од перформансите на скенер кој ќе го одберете. Сега, може да го оставите секој купувач со врвен впечаток со рачен имиџер на DS8100 серија.
Серија DS8100 се издига над конвенционални имиџери за да овозможи невидено скенирање на речиси секој 1D и 2D баркод, одржуваќи ги редиците на касите да се движат и вашите касиери да бидат слободни да покажат повеќе лично искуство. Серија DS8100 - бидејќи кога станува збор за искуството на касата во вашата продавница, само најдобрите ќе го завршат тоа.
Само Серија DS8100 ја комбинира моќта на 800 MHz  микропроцесор, и мегапикселен сензор со висока резолуција и ексклузивна PRZM технологија на Зебра, и со таа уникатна комбинација на хардвер и напредни алгоритми, серија DS8100 веднаш ги фаќа најпроблематичните бар кодови со брзина на молња, вклучувајќи густ, слабо печатен, избледен, искривен, извалкан или оштетен бар код како и електронски бар кодови на паметни телефони - дури и кога екранот е слабо осветлен.
А широк спектар на иновации им овозможува на работниците да направат многу повеќе од скенирање на бар кодови еден по еден. Работниците можат истовремено да снимаат повеќе баркодови а се врши пренесување само на оние кои се бараат во соодветната апликација. Само Серија DS8100 може да ги опфати сите информации на целосна страница 8,5 x 11 или А4, и изврши обработка на посакуваните информации во прав формат за електронско складирање и пренос на податоци на вашите апликации - сите со едно притискање на окинувачот. И поддршка за Digimarc © бар кодови обезбедува безбедна иднина, со серија DS8100 денес може да ги поддржи бар кодови од „утре“.
Powerprecision Плус, паметна батеријата на DS8178 му овозможува до 24 часа континуирано скенирање со едно полнење. Уникатен индикатор за полнење на скенерот ви овозможува да забележите на прв поглед кога на батеријата и треба полнење, па можете да се осигурате дека вашите работници секогаш ќе имаат скенер со доволно енергија за најпрометната смена.
Безжичен модел DS8178, тежи 235,3gr., батерија е 2500mAh со траење до 83 работни часа.
Жичен модел DS8108, тежи 154gr., димензии и на двата се: 16,8cm H x 6,6cm W x 10,7cm D.
Начинот на поврзување: USB, RS232, преку тастатура (Y-cable), TGCS (IBM) 46XX преку RS485.

 

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт