English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Datamax печатари
Машинска опрема
Термални печатари
Термал-трансфер рибони
Етикети за термални печатари
Програмска опрема
NiceLabel
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Посебни пластифицирани и метализирани етикети за употреба кај термалните печатари.

DM493067 - Пластифицирани етикети 50,8x25,4mm, 2400 ет./ролна

DM496069 - Метализирани етикети 76x51mm, 1300 ет./ролна

 

DM498067-P - Метализирани етикети 50,8x25,4mm, 2300 ет./ролна

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт