English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Motorola опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC9190-G
WT41N0
VC5090
MC3100
MC75A
MC9500
MC65
MC45
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC55
TC70/TC75
TC8000
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Рачните компјутери на Моторола за мобилно собирање податоци овозможуваат евидентирање на настаните на лице место во рамките на претпријатието, како и поддршка на работата на терен. Тие се доверливи и робустни и овозможуваат безжична DATA комуникација и гласовна GSM комуникација.

Enterprise Digital Assistant (EDA)

Индустриски компјутери

Touch компјутери

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Вести
01.06.2016
Time&Space верзија 10
02.03.2016
Zebra TC8000 Touch Mobile Computer
Успешни стории
Тутунски комбинат а.д. Скопје
Time&Space во Тутунски комбинат а.д. Скопје
Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт