English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Наследникот на успешната MC3000 серија им овозможува на мобилните професионалци да ги процесираат информациите и да превземат акција брзо, точно, па дури и во најкомплексни работни средини подложни на екстремни надворешни влијанија.

Zebra MC3300 е поробусен, помоќен, со повисока резолуција на екранот, со подобри перформанси и повеќе опции при скенирањето во однос на своите претходници.

MC3300 доаѓа со најнапредниот оперативен систем Android 7.0 Nugat преку кој се зголемува интероперативноста со постојната инфраструктура во компанијата, како и со моќен hexa-core микропроцесор на Quallcom.

Ергономскиот дизајн го прави лесен и комфорен за целодневна употреба и кај апликациите со интензивно скенирање. Неговиот колор WVGA екран со исклучително висока резолуција овозможува кристален текст и графика.

Технички карактеристики:

Оперативен систем Android 7.0 (Nugat) - AOSP ; GMS - select configurations
Процесор 1.8GHz 64bit hexa-core Qualcomm 8056 with power optimization
Меморија 2GB/16GB Standard; 4GB/16GB Premium; 4GB/32GB Premium Plus
Комуникација WLAN: 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/k/r/w
WPAN: Bluetooth V4.1, V2.1 + EDR with BLE
Напојување Li-Ion Standard: 2700 mAh, High Capacity 5200 mAh
Екран 4 in. capacitive; WVGA; color, осетлив на допир
Баркод читач SE9561 1D Laser или SE4750SR 2D
Робусност IP54 стандард на заштита од надворешни влијанија
Сертифициран за пад од 1.5 m на бетонска подлога
Работна температура -20o до 50o C
Тастатура Алфанумеричка (47 типки), Функционално-нумеричка (38 типки), Нумеричка (29 типки).
Проширување Кориснички достапен SD slot за дополнителна Flash меморија до 32GB


Дополнителна опрема

Single Slot комуникациско подножје и полнач на батерија со полнач на резервна батерија 

5-Slot Ethernet комуникациско подножје и полнач на батерија 

Полнач на батерија (за 4 батерии)

Држач на рачниот компјутер за монтажа на вилушкар

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт