English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Наоружајте ги вашите вработени со новите напредни, hands-free мобилни компјутери - WT41NO кои се носат на рака. Овој робусен уред со ергономичен дизајн кој нуди зголемена удобност кај корисникот, ќе ви овозможи да постигнете максимална продуктивност со најмали можни грешки, оперативна ефикасност и точност преку гласовната компатибилност за рационализација на функциите во рамките на магацинското работење.

Ракувајте непречено со артиклите во магацинот и истовремено собирајте информации со голема брзина, благодарение на компјутерот кој се монтира на подлактицата и баркод читачот кој се прицврстува на горната страна од показалецот. Интегрираната поддршка на RhoMobile апликациите овозможува лесен и ефективен развој и поставување на единствена верзија на апликацијата која функционира на секој уред без разлика на оперативниот систем или големината на екранот. Овој уред поддржува текстуални, гласовни и комбинирани текстуално-гласовни апликации.

Истотака, на располагање е и моделот WT41N0 VOW кој е наменет за работа само со глас.

Технички карактеристики:

Оперативен систем Microsoft Windows Embedded Compact CE 7.0
Процесор Dual Core OMAP4 @ 1GHz
Меморија 512MB RAM/2GB Flash
Комуникација WLAN: IEEE 802.11 a/b/g/n
WPAN: Bluetooth 2.1 with EDR
Full-speed USB, host or client
Напојување Li-ion батерија 2400 mAh @ 3.7 VDC; extended Li-Ion  батерија 4600 mAh @ 3.7 VDC
Димензии 142 mm x 93 mm x 26 mm
Тежина 320g
Екран 2.8" колор QVGA во „landscape mode“ 320 x 240  резолуција, со позадинско осветлување
Баркод читач RS309, RS409, RS419 или RS507 wearable скенери кои се носат на рака или показалец (опција)
Робусност IP54 заштита, сертифициран за пад од 1,2 m височина
Работна температура -20оC до 50оC
Аудио Звучник, приклучок за слушалки, AC97 Compatible 
Codec, апликативна поддршка за препознавање 
на говор и text-to-speech апликации
Тастатура 23 типки - алфанумеричка


Дополнителна опрема

RS309 робусен Fuzzy logic ласерски баркод читач

RS409 робусен ласерски баркод читач

RS507 робусен безжичен Bluetooth 1D/2D баркод читач 

 

 


Single Slot комуникациско подножје (USB) и полнач на батерија

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт