English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Zebra со мобилниот компјутер MC9300 овој пат оди и чекор понатаму со новата MAX платформа на робусност претставувајќи го својот прв уред кој има IP67 заштита, што значи дека може да издржи потопување во вода до длабочина од 1m и има голема отпорност на пад и разни осцилации. Истотака, се одликува со исклучителна ергономичност, такашто сега мобилниот компјутер подобро "лежи во рака" и многу полесно се користи тастатурата. Постојат повеќе различни опции на тастатура, со цел крајниот корисник сам да изврши избор каква тастатура најмногу му одговара.

Мобилниот компјутер располага со најголем екран во својата класа со големина од 4.3 инчи, во боја, со подобрено осветлување на екранот кое овозможува уште поголема видливост на екранот при јако сонце. Користи интелигентни батерии кои имаат индикација на моментна наполнетост и индикација во која фаза од животниот циклус е батеријата.

Zebra MAX Sensor платформата користи технологија на сензори кои овозможуваат поголема комфорност во секојдневните активности користејќи апликации кои имаат можност за детекција на движења, овозможувајќи ориентација на екранот во однос на положбата на мобилниот компјутер, контрола на потрошувачката на батеријата, како и евиденција на падовите. 

Технички карактеристики:

Оперативен систем Android 8.1 (Oreo) with Zebra mode for control over GMS
Процесор 2.2GHz , Qualcomm Snapdragon 660
Меморија 4 GB RAM/32 GB Flash pSLC
Дополнителна меморија microSD – поддршка до 256 GB SDXC
Тежина/димензии Тежина: 765 g со батерија,
Димензии: 24 cm В x 8.8 cm Ш x 18.9 cm Д
Комуникација

Radio:                                                                                           IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/w;                                           Wi-Fi certified; IPv4, IPv6, 2x2 MU-MIMO

Wi-Fi Multimedia: WMM and WMM-PS; Including TSPEC,                      Bluetooth:                                                                                   Class 2, Bluetooth V5.0 with BR/EDR and Bluetooth Low Energy (BLE) Support

Напојување Li-Ion 3.6V, 7000 mAh Power Precision +
Екран колор TFT 4.3 in. WVGA (800X480), осетлив на допир
Баркод читач 1D ласерски или 2D imager
Робусност IP67, сертифициран за 2000 паѓања од височина до 1m
Работна температура -20° до 50° C
Тастатура Alpha Primary, Numeric Telephony, Numeric Calculator, Alpha Numeric
Аудио Handset и headset мод, робусен аудио конектор, VOWLAN, звучник, TEAM Express поддршка, Bluetooth

Дополнителна опрема:

  • Single-slot комуникациско лежиште и полнач на батерија
  • Four-slot полнач на батерија
  • Самостоен полнач на батерија
  • Полнач на батерија на мобилниот компјутер за возило
  • Комуникациски кабел/полнач на батерија
  • Интелигентна батерија
  • Кабел со адаптер за слушалици
  • Слушалици со микрофон
Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт