English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Овозможете им на Вашите мобилни професионалци алат со кој ќе ја завршат својата работа најдобро можно, користејќи го мобилниот компјутер MC65 кој спаѓа во еден од најробусните и најфлексибилните уреди на пазарот. Перформансите на апликацијата кои се многу слични на оние кај персоналните компјутери, робусниот скенер, камерата и GPS технологијата во комбинација со нагодлив кориснички interface, ја прават работата со овој мобилен уред полесна од било кога.

TC51/TC56 нуди големи можности при собирањето на податоци- 1D и 2D скенирање на баркодови, сликање на фотографии со интегрирани пораки, документи, потписи и многу повеќе. Сега може да се добие фотографија, да се стави коментар, автоматски по пат на интегриран GPS на карта да се означи позицијата и сите овие информации заедно да се испратат на оној кому му се неопходни.


Технички карактеристики:

Оперативен систем Android 8.1 (Oreo)
Процесор Snapdragon 650 64-bit hexa-core 1.8GHz ARM
Cortex A72, power optimization
Меморија Standard: 2GB RAM/16GB Flash
Optional: 4GB RAM/32GB Flash
Комуникации

LTE: 700,800/900/1800/2100/2600 (FDD 28,20,8,3,1,7);
UMTS/HSPA/HSPA+: 850/900/ AWS/1900/2100;
GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900

IEEE 802.11a/b/g/n/ac/d/h/i/k/r/w; Wi-Fi™ certified;
IPv4, IPv6; 2X2 MIMO (TC51 only) 1x1 SISO (for TC56)                                                                                                                               Class 2, Bluetooth v4.1 (Bluetooth® Smart technology); Bluetooth Wideband support HFPv1.6; Bluetooth v4.1 Low Energy (LE)

NFC ISO 14443 Type A and B; F; FeliCa and ISO 15693 cards; P2P mode and Card Emulation via UICC and Host
Напојување Rechargeable Li-Ion, Power Precision + Standard Capacity, 4300 mAh typical/4030 mAh minimum; improved battery technology for longer cycle times and real-time visibility into battery metrics for better battery management; fast USB charging (500mA), лесно заменлива батерија.
Димензии 155 mm L x 75.5 mm W x 18.6 mm H
Тежина 249 g со батерија
Екран 5.0 in. High Definition (1280 x 720); exceptionally bright, outdoor viewable; optically bonded to touch panel, 600 NITs
Камера Дигитална камера позади — 13 MP autofocus; f/2.4 aperture; rear camera flash LED generates balanced white light; supports Torch mode
Робусност сертифициран за 500 паѓања од 0.5m височина
Заштита IP67 and IP65 per applicable IEC sealing specifications
Работна температура -20° до 50° C
Тастатура On-screen keypad and enterprise keyboard
Проширувања MicroSD up to 32GB SDHC and up to 128 GB SDXC

 Избор на дополнителна опрема:

  • Single Slot комуникациско подножје и полнач на батерија
  • Four Slot комуникациско подножје и полнач на батерија
  • Самостоен полнач на батерија 
  • USB комуникациски кабел/полнач на батерија
  • Полнач на батерија за терминалот во возило
  • Комуникациски кабел/полнач на батерии

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт