English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Zebra TC25 е мобилен компјутер наменет за мобилна продажба, сервисирање на терен, прием или испорака на пратки. Способен е да издржи падови, прашина, вибрации и температурни удари кои често се случуваат кога работниците патуваат со возила опремени со клима уреди.

Новата технологија Adaptive ScanTM 
овозможува едноставно читање на различни типови бар кодови на различни растојанија до далечина од 4,5m дури и ако бар кодот е замачкан, оштетен или бледо отпечатен.
Работниците може да сметаат на сигурен GPS пристап дури и во внатрешноста на зградите.

Со Zebra TC25 работниците ќе бидат континуирано поврзани едни со други,
како и со базата на податоци преку 4G GSM, VoLTE и 802.11a/b/g/n Wi-Fi.

Технички карактеристики:

Оперативен систем
Android 8.1 (Oreo)
Процесор
QCOM MSM8937® 64-bit 8-Core, ARM® Cortex A53 1.4GHz, 512KB L2 cache, power-optimization
Меморија
2GB RAM/16GB Flash memory
Екран
4.3 in. color WVGA (800x480); LED backlight; Corning Gorilla Glass
Заштита
IP65 заштита, сертифициран за пад од 1,2m височина
Температурен опсег
-10º C до 50º C
Скенер
SE2100 1D/2D imager
SE4710 1D/2D imager
Камера
задна камера 8MP autofocus color camera with flash
Комуникација

LTE: B1, B3, B7, B8, B20, B28
WCDMA: B1, B5, B8
GSM: 850,900,1800,1900

802.11a/b/g/n; WPA; WPA2, Bluetooth v4.2 BLE

GPS
GPS with A-GPS (Glonass, BeiDou)
Напојување Li-Ion 3.7V, 3000 mAh Non-removable / serviceable
Димензии 134 mm L x 73.1 mm W x 16 mm D
Тастатура Алфанумеричка на екранот

Избор на дополнителна опрема:

  • Single Slot подножје за полнење
  • Multi-Slot подножје за полнење
  • Самостоен полнач на батерија
  • USB комуникациски кабел/полнач на батерија
  • Полнач на батерија за терминалот во возило
Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт