English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Zebra MC9200 е робусен мобилен компјутер, следна генерација во златната класа мобилни компјутери на Zebra. Подобрен за да ги задоволи се поголемите побарувања од страна на компаниите и со моќ да работи со апликации со високо-интуитивен интерфејс со што ќе ги поедностави процесите и зголеми продуктивноста и во најтешките услови за работа.

MC9200 има процесор со двојно јадро и работен такт од 1GHz, 2GB Flash меморија со можност за надградба до 32GB и напредeн Android оперативен систем со што ги задоволува потребите и на најкомплексните ERP апликации.
Опремен е со поддршка за најбрзата безжична врска, 802.11a/b/g/n Wi-Fi која ќе им овозможи на работниците најквалитетна размена на податоци било на апликативно ниво или пак во директна гласовна комуникација.
Серијата на MC9200 уреди нуди сигурност во работењето, без разлика на секојдневните удари на бетонски и други подлоги, екстремните температури, прашина, посипување течности врз уредот и др.
Zebra го опреми MC9200 со 6 напредни технологии на скенери оптимизирани за брзо отчитување дури и кога бар кодовите се валкани, оштетени или бледо отпечатени.
Одберете која од 6-те тастатури најдобро ќе одговара за работа со вашата апликација за оптимизација на процесите во компанијата.

Технички карактеристики:

Оперативен систем Android 4.4.4 with Mobility Extensions (Mx)
Процесор Dual core 1GHz OMAP 4
Меморија 512MB/1GB Standard and 1GB/2GB Premium
Екран Колор TFT 3.7 in. VGA; осетлив на допир
Скенер 1D и 2D standard и extended range
Комуникација WLAN 802.11 a/b/g/n, 
Bluetooth v2.1
Тастатура 28/43/53 алфанумерички типки, терминал емулација
(5250, 3270, VT)
Заштита

IP64 заштита од надворешни влијанија.
Сертифициран за пад од 1,8m на бетонска подлога

Температурен опсег -20º C до +50º C
Напојување Li-Ion 7.2V, 2200 mAh акумулаторска батерија
Димензии 23.1 cm x 9.1 cm x 19.3 cm

Избор на дополнителна опрема:

  • Single Slot комуникациско подножје и полнач на батерија со полнач на резервна батерија
  • Four Slot Ethernet комуникациско подножје и полнач на батерија
  • Полнач на батерија (за 4 батерии)
  • Комуникациско подножје и полнач на батерија за возило
     
Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт