English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Zebra MC67 робусниот мобилен компјутер, им овозможува на Вашите теренски работници да ја завршат работата квалитетно и навремено. Овој уред опремен со најсовремени технологии и функционалности, ќе Ви овозможи во ист момент да ги пополните и потпишете работните налози, да направите нарачки во вашиот ERP систем со што ќе го унапредите односот со клиентите и зголемите продуктивноста на Вашите вработени.

Без оглед на тоа во какви услови ќе се најдат Вашите вработени, Zebra MC67 ќе издржи се. Ќе издржи пад на бетон, пад во вода, ќе издржи и ако го користите на екстремно висока или екстремно ниска температура. Zebra MC67 ќе продолжи да функционира и во услови на дожд и на снег.

Технички карактеристики:

Оперативен систем Microsoft® Embedded Handheld 6.5 professional
Процесор Dual core 1GHz ОMAР 4 processor
Меморија 1GB RAM/8GB Flash
Комуникација WAN: 4G HSDPA, UMtS/HSDpA and HSUpA — 850, 900, 1900 and 2100 MHz; GSM/eDGe: 850, 900, 1800 and 1900 MHz; CDMA eVDo rev A — 850 and 1900 MHz, 
WLAN: 802.11 a/b/g, 
PAN: Bluetooth v2.1 with EDR
Екран 3.5 in. color VGA display, осетлив на допир
Камера Дигитална камера 3.2 MP со автофокус, прифаќање на 1D и 2D баркодови, потписи, фотографии и високо квалитетни снимки
GPS Integrated standalone and Assisted-GPS (A-GPS): SUPL 1.0
Заштита

IP67, сертифициран за пад од 2,4 m височина

Работна температура -20º C до +50º C
Напојување Li-Ion 3.7V, 3600 mAh акумулаторска батерија
Димензии 162.2 mm x 77 mm x 33.5 mm
Тастатура Нумеричка, QWERTY и DSD

Избор на дополнителна опрема: 

  • Single Slot комуникациско подножје и полнач на батерија 
  • Four Slot комуникациско подножје и полнач на батеријa
  • Самостоен полнач на батерија
  • USB комуникациски кабел/полнач на батерија
  • Полнач на батерија за терминалот во возило
  • Комуникациски кабел/полнач на батерии 

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт