English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Zebra MC40 е првиот мобилен уред на Motorola изработен со Android оперативен систем.

Zebra MC40 располага со елегантен дизајн со кој конкурира и на најпопуларните мобилни уреди со својата надворешност. Со својата внатрешност односно перформанси е во класата на најиздржливите и најбезбедните индустриски мобилни уреди. Има сеопфатен сет на функции, напредна бар код технологија која го прави овој уред вредна алатка во рацете на вашите вработени. 

Со Zebra MC40 можете да одговорите на сите прашања поврзани со вашите производи, да направите споредба на повеќе производи со што ќе му помогнете на вашиот клиент при изборот на продуктот.

 

 Технички карактеристики:

Оперативен систем Android 4.1.1
Процесор 800MHz ОMAP 4 dual-core processor
Меморија 1 GB RAM/8 GB Flash
Комуникација

Tri-mode IEEE® 802.11a/b/g/n; 
Bluetooth Class II, v 2.1 со EDR

Екран 4.3 in. capacitive; 480 x 800; 300 Nit
Баркод читач 1D/2D баркодови
Заштита IP54 заштита
Робусност Сертифициран за пад од 1,2m
Напојување Lithium Ion 3.7V, 2680 mAh Smart
батерија
Работна температура 0° C до 50° C

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт