English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Редефинирајте ја продуктивноста и доверливоста со мобилниот компјутер MC3200, трета генерација во серијата MC3000 сега со повеќе опции кои ќе ги задоволат Вашите потреби.

Одберете го соодветниот оперативен систем за Вашиот бизнис - Android Jelly Bean или Microsoft Embedded Compact 7. Изборот на најнапредниот 1D ласерски читач или 1D/2D imager им овозможува на Вашите работници едноставно читање на баркодовите во секоја ситуација.

Трите модели (brick, gun и turret) овозможуваат целодневен конфор во секоја задача, а бидејки компјутерите од MC3000 серијата се меѓу најпопуларните мобилни компјутери повеќе од 10 години бидете сигурни дека добивате робусен и проверен мобилен компјутер на кој можете да му верувате дека ќе ја подигне Вашата ефикасност во управувањето со залихите на следното ниво. 

Технички карактеристики: 

Оперативен систем Microsoft Embedded Compact 7 (Standard или Premium), Android Jelly Bean 4.1 (Premium)
Процесор Dual core 800MHz OMAP4 (Standard) или Dual core 1GHz OMAP4 (Premium)
Меморија 512MB RAM/2GB Flash (Standard); 1GB RAM/4GB Flash (Premium)
Комуникација WLAN IEEE® 802.11a/b/g/n, Bluetooth, USB, RS232
Напојување Изведба со ротирачки ласерски читач:
Rechargeable Lithium Ion 2740 mAh
@ 3.7Vdc Smart Battery
Изведба во форма на пиштол:
Rechargeable Lithium Ion 4800 mAh
@ 3.7Vdc Smart Battery
Тежина Straight Shooter Imager или Laser: 365 g
Изведба со ротирачки ласерски читач: 372 g
Изведба во форма на пиштол: 509 g
Екран Резолуција 320 x 320, колор TFT осетлив на допир
Баркод читач 1D Laser SE965 Standard Range (сите модели);1D/2D Imager SE4750-SR (Straight Shooter и Gun моделите)
Робусност IP54 заштита, сертифициран за пад од 1,2 m височина
Работна температура -20о до 50о C
Тастатура 28 типки нумеричка, 38 типки или 48 типки алфанумеричка

Дополнителна опрема

Single Slot комуникациско подножје со полнач на батерија и полнач на резервна батерија

 

 

 


Four Slot Ethernet комуникациско подножје и полнач на батерија

 

 

 

USB ком. кабел/полнач на батерија

 

 

Резервна Li-Ion 2700 mAh батерија (модел со ротирачки ласерски читач) 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт