English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

За да се заврши работата ефикасно и навремено на вашите работници им треба сигурен, далечински пристап до податоците во реално време. Додека личните паметни телефони, таблети и лаптопи може да бидат атрактивни и со допадлив дизајн, тие немаат издржливост и функционалност потребна за извршување на секојдневните работни задачи. Овој џебен, touch computer го има сето тоа. Zebra во TC52/TC57 touch computer-от ги имплементира најновите технолошки иновации, естетски изглед и кориснички интерфејс од популарните паметни телефони.

Но за разлика од паметните телефони, TC52/TC57 touch computer-от има интегриран баркод имиџер и е изграден да издржи и во најтешките индустриски средини. Помалку дефекти значи помалку прекини и што е најважно, поголема продуктивност и профитабилност.

Технички карактеристики: 

Оперативен систем Android 8.1 Oreo
Процесор Qualcomm Snapdragon™ 660 octa-core, 2.2 GHz
Меморија 4 GB RAM / 32 GB Flash
Комуникација WLAN: IEEE® 802.11a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v; Wi-Fi Certified; IPv4, IPv6, 2x2 MU-MIMO
PAN: Class 2, Bluetooth v 5.0, Bluetooth Low Energy (BLE)
Екран LCD 5 in. HD (1280x720), Corning Gorilla Glass
Баркод читач SE4710 imager (1D and 2D)
Камера предна: 5MP, задна:13MP автоматски фокус со LED флеш
Робусност IP65 и IP67 заштита, сертифициран за пад од 1,2m
Напојување Li-Ion 4300 mAh Smart батерија
Работна температура -20° C до 50° C

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт