English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Работете поефикасно и подобро опслужете ги вашите коминтенти, обезбедувајќи ги вашите вработени со рачни компјутери кои ќе преживеат и на оддалечена локација и во продажен салон, кои комуницираат и пристапуваат до информациите во реално време.

Новиот touch компјутер ТС72/TC77 е професионален Android уред направен за потребите на компаниите кои преферираат професионалниот пристап, за секојдневна употреба внатре и надвор од деловните простории, со вграден напреден скенер кој овозможува вчитување на податоците од поголема далечина. Со него вработените можат да читаат 1-D и 2-D баркодови во практично секакви услови со молскавична брзина. 13 MP камера овозможува лесно вчитување на документи со висока резолуција- фотографии, потписи, видеа. Предната камера им овозможува на вработените да испратат видео повик за брзо добивање на потребната помош на локацијата каде се наоѓаат.

Технички карактеристики:

Оперативен систем Android 8.1 (Oreo)
Процесор Qualcomm Snapdragon™ 660 octa-core, 2.2 GHz
Меморија 4 GB RAM / 32 GB Flash pSLC
Комуникација WLAN: IEEE® 802.11a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w; Wi-Fi certified IPv4, IPv6, 2x2 MU-MIMO
WWAN: 4G LTE, HSPA+, EDGE/GPRS/GSM (TC77)
PAN: Class 2, Bluetooth v 5.0, Bluetooth Low Energy BLE
Екран 4.7 in. High Definition (1280 x 720);
Corning Gorilla Glass
Баркод читач SE4750 imager (1-D and 2-D) Dynamic Simbology Support.
Камера 13MP со автоматски фокус на задната страна и
5MP со фиксен фокус на предната страна
Робусност IP65 и IP67 заштита, сертифициран за пад од 2,4m
Напојување PowerPrecision:
Li-Ion 3.7 V, 4620 mAh
Работна температура -20° C до 50° C

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт