English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Од позадината на магацинот до малопродажните пултови, продуктивноста е клучна како никогаш до сега. За таа намена, инженерите на Zebra го дизајнираа најефикасниот рачен мобилен компјутер приспособен за унапредување на работата во магацините. Во суштина тој ја зголемува продуктивноста за 14%, што подразбира дополнителен час по вработен дневно. Со револуционерен ергономски дизајн и избалансираната рачка, уредот е за 33% полесен од сличните модели.

Продуктивноста е зголемена и со зголемување на екранот, овозможувајќи му на корисникот поголем фонт на испис на екранот и зголемувајќи ја ефикасноста при секое скенирање. Зголемената тастатура му овозможува на корисникот 40% побрз допир на тастатурата и 60% помалку грешки при пишување. Капацитетот на батеријата е дизајниран да издржи и до 3 работни смени со можност за замена на истата без исклучување на уредот.

Технички карактеристики:

 

Оперативен систем Android 8.1 Oreo with Zebra’s Restricted Mode for control over GMS and other services
Процесор Qualcomm SnapdragonTM 660 octa-core 2.2 GHz
Меморија Base, Condensation Resistant, DPM* and Package
1 models: 4GB RAM/32 GB Flash pSLC
Package 2 models*: 8 GB RAM/128 GB 3D TLC
Flash (* Available Q3 2019)
Комуникација WLAN IEEE 802.11a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/w; 2x2 MU-MIMO;
Class 2, Bluetooth v5.0, Bluetooth Low Energy (BLE);
USB 2.0 OTG Host docking interface
Екран 800 x 480 pixels; 4.0 in. diagonal; transflective LCD display; 16.7 Million (24-bit) color support; 400 NITs
Баркод читач SE965: 1D standard range scan engine
SE4750 SR or MR: Standard or medium range omnidirectional 1D/2D imaging engine
SE4850 ER: Extended range 1D/2D imaging engine
SE4750 DP: DIrect Part Marking (DPM) imaging engine (available Q3 2019)
Робусност IP65 заштита, сертифициран за 2000 падања на бетон од 1 m височина
Напојување PowerPrecision+:
Lithium ion 7000 mAh со hot swap battery backup
Работна температура -20о до 50о C
Тежина Standard: 490 g, Premium: 500 g

 

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт