English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2208
LS4208
LS4278
DS2200
LS9208
LS7808
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4308
DS6708
DS9808
DS8100
DS3600
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Меѓу најпродаваните ласерски читачи со рачна или hands-free употреба (подножјето за hands-free употреба е во комплетот), растојание на читање: од 0 до 43 cm, извонредно брз - 100 scans/s, 123 Scan програмски пакет, овозможува промена на податоците пред праќањето во централната база (ADF), светлосна и звучна индикација при успешно читање, наменет за малопродажба, аптеки, библиотеки, температурен опсег на работа 0-50°C, издржува пад од 1.5m височина.

SSLS2208PS2 - Zebra LS2208 ласерски баркод читач PS2

LS2208 е баркод читач од новата генерација Zebra баркод читачи со LIM технологија, читање до 40 cm далечина, 100 scans/s, multiple флексибилен interface, ADF и 123Scan. Кабелот за приклучување на PS2 тастатура е во цената на читачот. LS2208 е наменет за употреба во малопродажба, дистрибуциски центри, производство (без строги индустриски услови).

 

SSLS2208USB - Zebra LS2208 ласерски баркод читач USB

LS2208 е баркод читач од новата генерација Zebra баркод читачи со LIM технологија, читање до 40 cm далечина, 100 scans/s, multiple флексибилен interface, ADF и 123Scan. Кабелот за приклучување на USB приклучок е во цената на читачот. LS2278 е наменет за употреба во малопродажба, дистрибуциски центри, производство (без строги индустриски услови).

 

SSLS2208RS232 - Zebra LS2208 ласерски баркод читач RS232

LS2278 е баркод читач од новата генерација Zebra баркод читачи со LIM технологија, читање до 40 cm далечина, 100 scans/s, multiple флексибилен interface, ADF и 123Scan. Кабелот за приклучување на LS232 е во ценатан на читачот. LS2208 е наменет за употреба во малопродажба, дистрибуциски центри, производство (без строги индустриски услови).

 

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт