English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2208
LS4208
LS4278
DS2200
LS9208
LS7808
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4308
DS6708
DS9808
DS8100
DS3600
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Ласерски читач кој може да се употребува како рачен или hands-free читач (со подножје), ги поддржува и најновите симбологии (RSS – reduced space symbology), извонредно брз - 200 декодирања/s, многу робусен - издржува пад од 1.8m височина, температурен опсег на работа 0-50°C.

SSLS4208PS - Zebra LS4208 ласерски баркод читач PS2

LS4208 е робусен баркод читач од новата генерација Zebra баркод читачи. Една од значајните карактеристики е дека употребува повеќелиниски ласерски зрак одеднаш. Со тоа значително се подобрува сигурноста и брзината на читање на баркодовите. Подрачје на употреба: малопродажба, производство, складиште. Кабелот за приклучување на PS2 тастатура е во цената на читачот.

SSLS4208USB - Zebra LS4208 ласерски баркод читач USB

LS4208 е робусен баркод читач од новата генерација Zebra баркод читачи. Една од значајните карактеристики е дека употребува повеќелиниски ласерски зрак одеднаш. Со тоа значително се подобрува сигурноста и брзината на читање на баркодовите. Подрачје на употреба: малопродажба, производство, складиште. Кабелот за приклучување на USB е во цената на читачот. 

SSLS4208RS232 - Zebra LS4208 ласерски баркод читач RS232

LS4208 е робусен баркод читач од новата генерација Zebra баркод читачи. Една од значајните карактеристики е дека употребува повеќелиниски ласерски зрак одеднаш. Со тоа значително се подобрува сигурноста и брзината на читање на баркодовите. Подрачје на употреба: малопродажба, производство, складиште. Кабелот за приклучување на RS232 е во цената на читачот.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт