English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2208
LS4208
LS4278
DS2200
LS9208
LS7808
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4308
DS6708
DS9808
DS8100
DS3600
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Безжичен ласерски читач, Bluetooth - домет 10-15m, 3 читачи можат да работат истовремено само со едно подножје, извонредно брз - 200 декодирања/s, робусен - издржува пад од 1.5m височина, температурен опсег на работа 0-50°C. 

SSLS4278USBKIT1 - Zebra LS4278 безжичен баркод читач USB

Безжичен ласерски читач, Bluetooth - домет 10-15m, извонредно брз - 200 декодирања, робусен - издржува пад од 1.5m височина, температурен опсег на работа 0-50°C. Комплетот содржи подножје за напојување со радио interface и USB кабел за пренос на податоци на PC.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт