English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2208
LS4208
LS4278
DS2200
LS9208
LS7808
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4308
DS6708
DS9808
DS8100
DS3600
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Со рачните бар код читачи од серијата DS2200 можете да скенирате се. Добивате прифатлив 1D / 2D рачен скенер кој не прави компромиси во перформанси или во карактеристики за таа цена. Можете да изберете модел кој најдобро одговара на вашите POS потреби со - жичаните DS2208 или безжични DS2278. Местење на скенерот не може да биде по едноставно. Рачен скенер од серијата DS2200 е пре-конфигуриран и подготвен за корисење уште при вадење од кутија. Едноставно приклучете го DS2200 серија во вашиот POS и компјутерот лесно ќе го препознае уредот и ќе го направи скенерот спремен за работа. За кастомизирана конфигурација 123Scan софтверска алатка е толку интуитивна да и корисник „почетник“ лесно може да го конфигурира уредот со едно скенирање на кодовите.

Corded DS2208 - Zebra USB ласерски баркод читач DS2208

LS2208 е баркод читач од новата генерација Zebra баркод читачи со LIM технологија, читање до 40 cm далечина, 100 scans/s, multiple флексибилен interface, ADF и 123Scan. Кабелот за приклучување на USB приклучок е во цената на читачот. LS2208 е наменет за употреба во малопродажба, дистрибуциски центри, производство (без строги индустриски услови).

 

Cordless DS2278 - Zebra Безжичен ласерски баркод читач DS2278

DS2278 е баркод читач од новата генерација Zebra баркод читачи со LIM технологија, читање до 40 cm далечина, 100 scans/s, multiple флексибилен interface, ADF и 123Scan. Моделот е со „ Bluetooth“ кој нуди нај лесно спраување на планетата со 14 часовна работа за супериорно искуство на вашите вработени. Има Li-Ion батерија со капацитет од 2.400 mAh и со можност до 100.000 скенирања во времетраењето на батеријата. DS2278 е наменет за употреба во малопродажба, дистрибуциски центри, производство (без строги индустриски услови).

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт