English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2200
LS4208
LS4278
CS1504
LS9208
LS7708
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4208
DS6707
DS9808
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Ласерски читач за на пулт, omni-directional со растер, растојание на читање: од 0 до 25cm, декодира и најнови симбологии (RSS), 2400 scans/s, 123 Scan програмски пакет, автоматско исклучување, дополнителен приклучок за рачен читач, вградена EAS антена за електронска деактивација на заштитата на артикли.

SSLS7708PS - Zebra LS7708 пултен баркод читач PS2

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт