English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2208
LS4208
LS4278
DS2200
LS9208
LS7808
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4308
DS6708
DS9808
DS8100
DS3600
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Безжичен ласерски баркод читач, домет до 100 m во видно поле, 1D читач, поддршка за RSS, овозможува ADF, IP65, 36 scans/s, LED диода и звук со нагодлива јачина, опција: hands-free читање, батерија 2200mAh Li-Ion, температурен опсег на работа -20 do 50°C, издржува пад од 2m височина.

LS3578FZ (fuzzy logic) овозможува читање на замачкани, оштетени или слабо отпечатени баркодови и поддржува читање на GTIN.

LS3578ER овозможува читање на баркодови на големи растојанија (13cm-14.6m) – програмски може да се нагодува помеѓу стандарден и долг домет.

SSLS3578KIT - Zebra LS3578 безжичен баркод читач BT USB со подножје

Индустриска изведба на безжичен робусен баркод читач. Домет на пренос на податоци до 100m (33 m помеѓу пречки), Bluetooth комуникација. Во цената е вклучено RF подножје со кабли за приклучување на PC (USB) и напојување. 

 

SSLS3578KITRS - Zebra LS3578 безжичен баркод читач BT RS232 со подножје

Индустриска изведба на безжичен робусен баркод читач. Домет на пренос на податоци до 100m (33 m помеѓу пречки), Bluetooth комуникација. Во цената е вклучено RF подножје со кабли за приклучување на PC (RS232) и напојување. 

 

SSLS3578KITER - Zebra LS3578 безжичен баркод читач BT USB Extended Range со подножје

Индустриска изведба на безжичен робусен баркод читач со долг домет на читање. Домет на пренос на податоци до 100m (33 m помеѓу пречки), Bluetooth комуникација. Во цената е вклучено RF подножје со кабли за приклучување на PC (USB) и напојување. 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт