English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2208
LS4208
LS4278
DS2200
LS9208
LS7808
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4308
DS6708
DS9808
DS8100
DS3600
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Серијата MT2000 ги комбинира едноставноста на еден скенер со интелигенцијата на мобилен компјутер, со цел да се овозможи напредно читање на 1D/2D бар кодови, слики,  како и можност за внес и преглед на податоците. Овозможено е безжично поврзување 802.11a/b/g, Bluetooth, жичано поврзување и низа други опции за поврзување, со што се обезбедува флексибилност за употреба во широк спектар на апликации, додека ергономскиот дизајн нуди удобна, сигурна работа во вашата околина.

МТ2000 е робусен мобилен терминал со температурен опсег на работа од -20 до 50°C кој издржува пад од 1.8 m височина.


SSMT2070KITA
- безжичен баркод читач MT2070, BT, laser

Безжичен баркод читач со подножје за Bluetooth комуникација и полнење. 
Поврзување со PC преку USB. 
Комплетот го сочинуваат баркод читач, подножје, напојување и USB кабел.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт