English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2208
LS4208
LS4278
DS2200
LS9208
LS7808
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4308
DS6708
DS9808
DS8100
DS3600
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

LS3408 e жичен рачен скенер на 1D бар кодови и во најтешките услови - дури и кога етикетите се на различни растојанија. Одликувајќи се со најширок работен опсег, чита етикети на далечина и до 15 m и на близина од само 10 cm. Овој скенер е идеален за магацински и производствени капацитети, со ергономски дизајн кој го прави скенирањето удобно за време на долгите смени. Овозможено е приклучување на различни комуникациски порти (USB, PS2, RS232).

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт