English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2200
LS4208
LS4278
CS1504
LS9208
LS7708
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4208
DS6707
DS9808
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

DS4208 испорачува неверојатната брзина на скенирање и на двата типа 1D и 2D бар кодови, што ќе ви овозможи да се приспособите на скенирање на 2D бар кодови без жртвување квалитетот или перформансите. Можете да скенирате бар кодови отпечатени на хартија или прикажани на екранот на мобилниот телефон. Ќе добиете скенер кој е водечки во индустријата со својата брзина. Вистинско point-and-shoot скенирање дури и на оштетени и слабо печатени бар кодови. Уште да го додадеме и издржливиот дизајн и сигурноста во секојдневната работа.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт