English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2208
LS4208
LS4278
DS2200
LS9208
LS7808
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4308
DS6708
DS9808
DS8100
DS3600
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Рачни скенери од серијата DS8100 се издигнуваат над конвенционалните имиџери за да овозможат перформанси на скенирање без преседан на 1D и 2D баркодовите, иновативни алатки за подобрување на продуктивноста и незаменлива управливост за одржување на вашите POS линии. Само серијата DS8100 ја комбинира моќта на микропроцесор од 800 MHz, сензорот со мегапиксели со висока резолуција и ексклузивната PRZM технологија на Zebra. Со оваа уникатна комбинација на хардверски и напредни алгоритми, серијата DS8100 моментално ги доловува најпроблематичните баркодови - вклучувајќи ги и густите, слабо испечатени, избледени, избледени, искривени, валкани или оштетени, како и електронски бар-кодови на слабо осветлени дисплеи.

Corded DS8108 - Со тежина од 154 грама и приклучок на USB, Keyboard Wedge, RS232 и TGCS (IBM) 46XX преку RS485.

Cordless DS8178 - Со тежина од 236 грама и батерија од 2.500 mAh со можност за до 65.000 читања со едно полнење на батеријата.

 

       

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт