English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2208
LS4208
LS4278
DS2200
LS9208
LS7808
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4308
DS6708
DS9808
DS8100
DS3600
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Серија 3600

Како член на серијата на ултра цврсти скенери DS3608-SR жичени, и DS3678-SR безжични скенери се подготвени за најтешките услови во екстремни средини во магацините. Дизајнирани да фатат било каков 1D и 2D бар код на далечини и преку 20 метри. Од малите кодови на „пик листа“ до кодовите на палети и кодови што се за рака на висински недостижни локации. Навистина со незапирливи перформанси ви помага со брзина на приказ на податоците и нивната точност.
Со 30% поголем опфатен работен опсег лесно ги чита кодовите. Со потегот на чкрапалото се добиваат резултати и од по оштетените бар кодови како и од кодови кои што се прекриени со проѕирна фолија, извалкани од прашина или слабо отпечатени, овој бар код скенер се справува со сето тоа.
Било да е жичен или безжичен овој ултра цврст скенер тестиран е да го задоволи стандардот IP67 за водонепропустливост и IP65 за целосно запечатено солидно безжично решение.
Незаменлив во ракувањето и управувањето со уредот кој не може да биде поедноставен и покомпактен во исто време. Со можноста за далечинско конфигурирање и надградба за формат на информации за вашите бизнис апликации. Со мониторинг на статусот на батериите на безжичниот модел.

  

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт