English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Motorola опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Motorola ET1

Новиот Motorоla Android таблет ET1 е првиот таблет наменет за бизнис корисниците. ET1 го следи принципот на останатите модели на Motorola со моќен процесор (Dual core 1 GHz)  и отпорност на падови (Gorilla стакло, пад од 1,2 m).

ET1 таблетот не прави компромиси кога се во прашање безбедноста, издржливоста и флексибилноста. Тој е дизајниран со една цел - да се направи вашето претпријатие подготвено за она што носи иднината и за барањата на вашите корисници.

Дизајниран за да се задоволат вашите потреби и изграден да трае, ET1 доаѓа екипиран со карактеристики кои ќе ви помогнат да се подобри продажбата како и ефикасноста во магацинот овозможувајќи побрз пристап до информациите. 

Се очекува ET1 да го добијат први вработените во магацините и малопродажните места. За продавници, Motorola има прединсталирано апликации за да им помогне на вработените при споредување на производите на барање на купувачите и лоцирање на производите во продажната мрежа. Таблетот, исто така, ќе им овозможи на вработените да ги прифатат кредитните картички во секое време, насекаде, што го прави таблетот еден вид на мобилна каса.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Вести
01.06.2016
Time&Space верзија 10
02.03.2016
Zebra TC8000 Touch Mobile Computer
Успешни стории
Тутунски комбинат а.д. Скопје
Time&Space во Тутунски комбинат а.д. Скопје
Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт