English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Преку обезбедување на вашите клиенти и вработени со непосреден пристап до навремени информации, Zebra микро киосците ќе ви помогнат да се зголеми продажбата, а притоа да се намалат оперативните трошоци.


МК500

MK500 Zebra микро киоскот, Ви овозможува подобрени услуги кон клиентите и подобрено искуство на клиентите со најновите иновации во технологијата на самопослужување. Овој компактен уред, кој е многу едноставен за инсталација, им овозможува на трговците да се стави моќта на самопослужување во секој коридор или оддел. Значи, без разлика каде во продавницата се наоѓаат вашите клиенти, помошта е секогаш на неколку чекори.

Клиентите можат да ја проверат цената и залихата, состојбата на картичката за лојалност, да ја утврдат локацијата на производот како и да побараат помош - и сето тоа со скенирање на баркод или притискање на копче или touchpad.


МК3000

Поврзете се со вашите клиенти со тенкиот и ефективен MK3000. Во вашата продавница, можете да се поврзете со клиентите на местото на одлуката, подигнувајќи го нивото на квалитетот на услугите и овозможувајќи пополнување на кошницата до врв.

 

 


МК4000

Овој моќен микро киоск ги комбинира светски познатата технологија на скенирање на бар кодови на Zebra, голем 12,1" SVGA екран осетлив на допир, процесор со голема брзина и робусна мемориска архитектура за да се овозможи испорака на широк опсег на информации и услуги во мноштво на индустрии. Со ефективно поврзување со back-end системи и три USB порти за прилагодување, овој сестран уред обезбедува карактеристики кои ќе ја однесат услугата на самопослужување на следното ниво.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт