Choose languageLanguage
Брошура

Time&Space интеграција со Assa Abloy

20/08/2020
индустрии: Хотелиерство
преземете ја брошурата
Time&Space интеграција со Assa Abloy

Time&Space овозможува два начини на интеграција со безжичните брави Aperio. Интеграцијата преку контролерите Zone Wing овозможува автоматска online синхронизација со правата за контрола на пристап и „off-line“ работа за време на прекин во комуникацијата. Непосредната интеграција со употреба на Aperio IP HUB бара online комуникација затоа што IP HUB не поддржува „off-line“ работа.