Choose languageLanguage
Документација

Се на едно место

Комплетната документација која ви е потребна за непречено користење на нашите решенија и услуги, можете да ја најдете на линковите подолу.

Гаранциска изјава

Шпица Системи доо гарантира дека во гаранцискиот период секоја констатирана фабричка грешка, недостаток или дефект, кој произлегува од грешка на вградениот материјал или грешка во изработката, ќе го отстрани во седиштето на овластениот сервис во законски пропишаниот рок на сопствен трошок.

Преземете ја гаранциската изјава
Договор за одржување

Кај системите, кои се клучен елемент во деловно-информациската верига од процеси, брзата интервенција е фактор од одлучувачко значење. Договорот за одржување Ви овозможува приоритетна обработка со загарантирано одзивно време.

Преземете ја брошурата
Ценовник на услуги

Пред да направите нарачка, препорачуваме да се запознаете со цените на услугите кои ги нудиме. 
Доколку имате дополнителни прашања ви стоиме на располагање.

Преземете го ценовникот